ukenru
u-pentagoni-pidtverdili-moskvu-potopili-dvi-ukrayinski-raketi

У Пентагоні підтвердили: "москву" потопили дві українські ракети

 • 182185 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. Російський крейсер "москва" був вражений двома українськими ракетами. Про це повідомив у п'ятницю високопоставлений представник Міністерства оборони США американським журналістам, пише УНН з посиланням на Wall Street Journal.

Деталі

Так, на "москві " в четвер стався сильний вибух, після чого крейсер затонув. В Україні заявили, що корабель був вражений ракетами, в той час як російський уряд відкидав цю інформацію. У четвер США не змогли підтвердити або спростувати ці повідомлення.

Однак високопоставлений чиновник Міноборони заявив у п'ятницю, що США змогли підтвердити, що ракети "Нептун" дійсно були джерелом вибуху на кораблі.

"Це значна втрата. Це буде удар по їх гордості, і ми очікуємо, що це буде удар по їх моральному духу", - сказав він.

Нагадаємо

13 квітня голова Одеської ОДА Максим Марченко повідомив, що ракетний крейсер "москва" пішов саме туди, куди його послали наші прикордонники на острові Зміїний. За його словами, ракети "Нептун", які стоять на сторожі Чорного моря, завдали російському кораблю дуже серйозні пошкодження.

Інформацію про те, що "москва" горить підтвердили і в міноборони росії. Там повідомили, що корабель був серйозно пошкоджений, а екіпаж нібито покинув судно.

Пізніше в ОК "Південь повідомили, що крейсер "москва" перекинувся і почав тонути після того, як ЗСУ вдарили по ньому ракетами.

У п'ятницю в міноборони рф підтвердили, що крейсер - потонув.

Українські Національні Новини

Новини Світу