ukenru
u-pavelka-ignoruyut-vsi-nezruchni-zapitannya-pro-groshi-skhemi-i-reglament-uyefa-frankov

У Павелка ігнорують всі незручні запитання про гроші, схеми і регламент УЄФА - Франков

 • 11314 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков прокоментував заяву Федерації футболу України про нібито цькування керівництва федерації з боку ЗМІ. За його словами, ФФУ, як і раніше, просто демонструє цілковите небажання чесно відповідати на незручні питання преси та суспільства, передає УНН.

"Більше того, з текстів, які вона (ФФУ - ред.) періодично викидає в стилі незабутньої мініатюри Жванецького "Запускаємо дурочку", випливає все та ж непереможна ідея: у нас все добре, але вороги, які окопалися або контролюють ЗМІ, ведуть війну", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павелко втягнув УЄФА в корупційний скандал - ЗМІ

У журналістів до ФФУ сьогодні назбирались чимало питань. Однак, федерація наполегливо ігнорує запити суспільства, зазначив Франков.

"Риторика одна і та ж, з обов'язковим згадуванням "вiйни на Сходi", ніби проблема Донбасу і свіжоспечений Кримський міст самі по собі роз'яснюють всі питання - і з неймовірними пригодами Кубка чемпіонів в Україні (УЄФА, судячи з нагадування про суворий регламент провезення трофея, теж дуже здивувався), і з штучними полями (точніше, витраченим на них півмільярдом), і з заснуванням дубль-федерацій (справа ж тягнеться, а Конгрес все ближче!), і з періодично випливаючими з Будинку футболу упередженими рішеннями, і з повною відсутністю боротьби з договірними матчами (не стомлюсь повторювати: як там справи з матчем "Іллічівець" - "Гірник-Спорт"?), і з дикими футбольними історіями, які можна спробувати на когось перекинути, але в підсумку все одно повернутися до ФФУ та організації процесу в цілому.

Це почекайте, нам ще нічого не розповіли про атестацію клубів! Таке враження, що на вході до Будинку Футболу поставили автовідповідач, який працює в стилі незабутньої універсальної відписки з "Геркулеса": "У відповідь на нахабну вимогу ЗМІ розповісти те-то і те-то ми, працівники "Геркулеса", як один урочисто обіцяємо..." Або як в тому анекдоті про грузинський суд: "Підсудний, ви визнаєте себе винним?" - "Нет". - "Ну, на "нет" і суда нет!" - написав Франков.

Як повідомляв УНН, Глава Федерації футболу України Андрій Павелко так і не зміг пояснити "турне" Кубка ЛЧ УЄФА по руках його знайомих і родичів.

Також нагадаємо, що низка ЗМІ за підсумками журналістських розслідувань звинуватили ФФУ у створенні бюджетної монополії на закупівлю послуг з будівництва і реконструкції футбольних полів зі штучним "трав'яним" покриттям.

Українські Національні Новини

Суспільство