u-parizhi-stavsya-vibukh-u-tripoverkhovomu-budinku-postrazhdalo-pyatero-osib

У Парижі стався вибух у триповерховому будинку: постраждало п'ятеро осіб

 • 419853 переглядiв

КИЇВ. 6 серпня. УНН. У столиці Франції Парижі у суботу стався вибух на останньому сходовому майданчику триповерхового будинку. Унаслідок інциденту постраждало п'ять осіб, один з них - у важкому стані, інформує УНН з посиланням на Le Figaro.

Деталі

За даними правоохоронців, вибух стався близько 14:30 на вулиці Рю-дю-Нор у 18-му окрузі Парижа. На місце події направили сотню пожежників із близько двадцятьма приладами для запобігання ризику загоряння та розповсюдження. Пожежу вдалося загасити, однак певний час ділянку біля місця надзвичайної ситуації огородили для уникнення "додаткових аварій".

Як повідомили виданню джерела у правоохоронних органах, вибух могла спричинити дезінсекційна бомба, яку використовував менеджер закладу. Його доставили до лікарні з легким опіком лівої руки, життю чоловіка наразі нічого не загрожує. Ще один чоловік отримав опіки обличчя, черепа та рук другого ступеня. Зазначається, що ще двом мешканцям будинку, які були у шоковому стані рятувальники надали допомогу на місці. Ще одного постраждалого госпіталізували у важкому стані.

Прокуратура Парижа повідомила, що розпочала розслідування на підставі "мимовільних тілесних ушкоджень, що супроводжувалися втратою працездатності протягом більш ніж трьох місяців". Міський голова Ерік Лежуандр заявив, що з моменту аварії "робить усе, щоб прийти на допомогу та перемістити всіх евакуйованих".

Нагадаємо

У центрі Парижа двоє чоловіків і жінка посеред дня пограбували ювелірний магазин Piaget приблизно на 10-15 мільйонів євро.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі