ukenru
u-parizhi-ozbroyeniy-50-richniy-cholovik-vzyav-u-zaruchniki-dvokh-zhinok-vimagaye-zustrichi-z-ministrom

У Парижі озброєний 50-річний чоловік взяв у заручники двох жінок: вимагає зустрічі з міністром

 • 26534 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. У Парижі невідомий чоловік, будучи озброєним, взяв у заручники двох жінок. Як повідомляє Europe1, чоловік страждає психічним розладом, але вимагає зустрічі з Міністром юстиції Франції, передає УНН.

Деталі

Повідомляється, що чоловік взяв у заручники двох жінок, і утримує їх у невеликому магазині на вулиці д'Алігр (12-й округ Парижа). Відомо, що він страждає психічними розладами. При цьому, озброєний просить про зустріч з міністром юстиції Франції Еріком Дюпон-Моретті. Попередньо поліція виключила версію теракту.

У той же час, заступник мера Парижа Еммануель Грегуар у своєму Twitter звернувся до жителів столиці Франції із закликом уникати цього району і слідувати інструкціям поліцейських.

Таке ж застереження опублікувала префектура поліції Парижа. Відзначається, що район події оточений правоохоронцями, а переговори із зловмисником тривають.

Нагадаємо

У Київській області чоловік здійснив кілька пострілів у напрямку людей, після чого закрився в одній з квартир багатоповерхівки. Після штурму квартири його затримали.

Українські Національні Новини

Новини Світу