ukenru
u-parizhi-divchata-na-elektrosamokatakh-nasmert-zbili-turistku

У Парижі дівчата на електросамокатах насмерть збили туристку

 • 23905 переглядiв

КИЇВ. 20 червня. УНН. Французька поліція розшукує двох жінок після загибелі пішохода, яку збив електросамокат в Парижі. Про це повідомляє ВВС, передає УНН.

Деталі

31-річна жертва, громадянка Італії на ім'я Міріам, йшла по Сені рано вранці в понеділок, коли її збив електросамокат. Родом з регіону Капальбіо в Тоскані, вона працювала офіціанткою в невеликому італійському ресторані.

Як повідомляється, пара жінок рухалася на високій швидкості і не зупинялася. Прокуратура порушила справу про вбивство, що ускладнюється ненаданням допомоги жертві.

Потерпіла, яка, як повідомляється, гуляла одна, вдарилася головою об тротуар і у неї зупинилося серце. Водолази з річкової поліції, які патрулюють Сену, надали їй невідкладну медичну допомогу, і через 30 хвилин їм вдалося запустити її серце.

Вона була доставлена ​​без свідомості до лікарні, де залишалася в комі до своєї смерті в середу.

Інцидент стався о 01:00 за місцевим часом на Voie Georges-Pompidou на правому березі, недалеко від моста Pont au Change. Поліція звернулася за допомогою до свідків і вивчає записи з камер відеоспостереження в цьому районі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві дівчина розбила обличчя через несправний самокат

Доповнення

Цей випадок відновив дебати з приводу електросамокатів в Парижі, де висловлювалися побоювання за безпеку пішоходів.
Вони можуть рухатися зі швидкістю більше 50 км/год, і їхня популярність зростає почасти через їх низький вплив на навколишнє середовище.

У 2019 французький уряд запровадив правила після сотень інцидентів, в тому числі кількох смертей. Люди, що керують електросамокатами повинні бути не молодше 12 років і не можуть їздити на самокаті по тротуару.

Українські Національні Новини

Новини Світу