u-okupovanomu-krymu-rf-vykorystovuie-tsyvilni-sudna-dlia-transportuvannia-viiskovoho-vantazhu-atesh

В окупованому Криму рф використовує цивільні судна для транспортування військового вантажу - "АТЕШ"

 • 20837 переглядiв

В окупованому Криму росія використовує цивільні судна для перевезення військових вантажів і розгорнула системи протиповітряної оборони, такі як С-300 і "Панцир-С1", для захисту Керченського мосту від потенційних українських повітряних атак, повідомляє підпільний рух "АТЕШ".

Українські партизани ведуть постійний моніторинг обстановки в районі Керченського мосту, в ході якого було виявлено, що росія використовує цивільні судна для транспортування військового вантажу. Про це повідомляє підпільний рух "АТЕШ", пише УНН.

Наші агенти ведуть постійний моніторинг обстановки в районі Керченського мосту, в ході якого було виявлено, що росія використовує цивільні судна для транспортування військового вантажу. Ми також відзначаємо скорочення руху військових кораблів вмф росії,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Крім того, агентами було зафіксовано перекидання засобів ППО для захисту моста від можливих повітряних атак з боку Сил оборони України. Зокрема, було виявлено комплекси С-300 та ЗРПК "Панцир-С1".

Партизани зазначають, що такі дії окупантів вказують на їхні стратегічні пріоритети, спрямовані на зміцнення повітряного захисту мосту на шкоду захисту російських міст.

Нагадаємо

Українські партизани виявили кілька незамаскованих зенітно-ракетних комплексів, розміщених на аеродромі в окупованому Джанкої. Декілька систем ППО виставили навіть без жодного маскування через критичний брак коштів.

Ольга Розгон

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Курс валют на 2 квітня: долар та євро подорожчали

     • 25931 переглядiв