u-odeskiy-oblasti-vantazhivka-zbila-16-richnogo-khloptsya-politsiya-rozsliduye-obstavini-dtp

У Одеській області вантажівка збила 16-річного хлопця: поліція розслідує обставини ДТП

 • 323416 переглядiв

КИЇВ. 6 серпня. УНН. У селі Шевченкове Одеської області 37-річний чоловік, керуючи вантажівкою, збив 16-річного хлопця. Керманича перевірили на стан сп'яніння - він був тверезим, повідомляє УНН з посиланням на ГУНП в Одеській області.

Деталі

Зазначається, що ДТП сталося у суботу, 5 серпня, близько 23:00. Поліцейські попередньо встановили, що 37-річний житель Білгород-Дністровського району, керуючи вантажівкою, не помітив у темряві хлопця, який був на проїзній частині, і здійснив на нього наїзд. Потерпілого доправили у лікарню, де від отриманих травм він помер.

Правоохоронці зазначили, що перевірили водія на стан сп'яніння – він був тверезий. Наразі триває слідство, відкрите досудове розслідування за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження.

Керманичу загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. В рамках розпочатого провадження призначено низку експертиз.

Нагадаємо

У ніч з 4 на 5 серпня у Вишгородському районі Київської області в смертельній ДТП за участі легкового автомобіля загинули двоє мотоциклістів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі