ukenru
u-nmapo-imeni-p-l-shupika-proydut-vibori-rektora

У НМАПО імені П.Л.Шупика пройдуть вибори ректора

 • 21014 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. У Національній медичній академії післядипломної освіти імені Платона Шупика 21 грудня відбудуться вибори ректора, передає УНН з посиланням на офіційний сайт академії.

Вибори ректора пройдуть 21 грудня з 09:00 до 15:00 в теоретичному корпусі академії, в 401 аудиторії.

До участі у виборах запрошені: всі штатні наукові, науково-педагогічні та педагогічні працівники, обрані представники з числа інших штатних працівників, обрані представники з числа інтернів, які проходять очне та заочне навчання в НМАПО імені П.Л.Шупика, магістри, клінічні ординатори, аспіранти очної форми навчання та докторанти. Видача бюлетенів для таємного голосування буде здійснюватись за умови пред’явлення виборцем документа, що засвідчує особу.

Довідка УНН: Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика - провідний заклад післядипломної медичної освіти найвищого (IV) рівня акредитації, сучасний науковий та лікувальний центр, який нараховує 235 докторів наук та 488 кандидатів наук, з яких 175 - професорів та 282 - доцентів. В складі НМАПО імені П. Л. Шупика функціонує 3 інститути (Інститут сімейної медицини, Інститут стоматології, Український державний інститут репродуктології), 5 факультетів (хірургічний, терапевтичний, педіатричний, медико-профілактичний і фармацевтичний, факультет підвищення кваліфікації викладачів, 82 кафедр і Центральна науково-дослідна лабораторія, чотири навчальні центри та три відділення.

Українські Національні Новини

Здоров'я