u-nediliu-po-vsii-ukraini-ochikuietsia-skladna-pohoda-zi-snihom-ta-sylnym-vitrom

У неділю по всій Україні очікується складна погода зі снігом та сильним вітром

 • 46134 переглядiв

У неділю в Україні очікується складна погода зі снігом, хуртовинами та сильними поривами вітру до 28-30 м/с у деяких регіонах. Температура повітря коливатиметься від нижче нуля на заході до вище нуля на сході та південному сході.

Синоптики попереджають, у неділю в Україні значно погіршиться погода. Майже всю країну накриють дощі та сніг. Пориви вітру подекуди сягатимуть 28-30 м/с. Про це повідомляє Український гідрометцентр, пише УНН.

Деталі

Синоптики попереджають про складні погодні умови у неділю. У східних та південно-східних областях дощитиме. У Миколаївській, Кіровоградській, Полтавській та Сумській областях буде мокрий сніг, дощ та ожеледь.

На Одещині, Черкащині та Чернігівщині - сильний сніг. Вдень на Київщині та місцями на Вінниччині будуть навіть хуртовини та снігові замети. На заході та в Житомирській області невеликий сніг. Вночі у більшості північних регіонів без опадів.

Вітер переважно північно-західний, 9-14 м/с, пориви вночі у південних та більшості центральних областях, вдень в Україні 15-22 м/с, місцями, крім заходу, 25 м/с; на Одещині та Миколаївщині 28-30 м/с.

Температура у західних, північних, Вінницькій, Черкаській та Одеській областях вночі та вдень 0-5° морозу, у Миколаївській, Кіровоградській та Полтавській областях від 2° морозу до 3° тепла, у східних та південно-східних областях вночі 1-6° тепла.

На дорогах країни ожеледиця.

Крім того, на узбережжі Азовського моря та в Криму 7-12°, вдень 8-13°, в Криму до 16° тепла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через снігопади та ожеледицю 27 листопада обмежать в'їзд великогабаритного транспорту до Києва

Ольга Розгон

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі