u-nebi-nad-ukrayinoyu-vnochi-znischili-usi-z-15-zapuschenikh-vorogom-shakhediv

У небі над Україною вночі знищили усі з 15 запущених ворогом "шахедів"

 • 243808 переглядiв

КИЇВ. 3 серпня. УНН. Сили оборони у ніч на 3 серпня знищили у небі над Україною 15 з 15 ударних дронів типу Shahed, запущених російськими військами, повідомили у четвер у Повітряних силах ЗСУ, пише УНН.

За даними ПС ЗСУ, уночі 3 серпня противник атакував з північного напрямку (Брянська область рф) ударними БпЛА «Shahed-136/131».

Цитата

"Усього зафіксовано пуски 15 «шахедів». Силами та засобами Повітряних Сил у взаємодії із ППО інших складових Сил оборони усі ворожі БпЛА знищено", - повідомили у Повітряних силах у Telegram.

Деталі

За минулу та поточну добу авіація Повітряних сил, як повідомляється, завдала до 15 ударів по об’єктах, районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

"Також за добу 2 серпня протиповітряною обороною знищено сім розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня", - зазначили у ПС ЗСУ.

Доповнення

Після паузи російські окупанти розгорнули потужне корабельне угрупування у Чорному морі та вивели ракетоносії. Це може вказувати на те, що російські сили планують здійснити ракетний обстріл, повідомила речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни вбили ще одного жителя Донеччини, 5 поранили

     • 207524 переглядiв

    Ворог завдав удару по узбережжю Очакова - Кім

     • 432633 переглядiв

    У Херсоні пролунали вибухи - ЗМІ

     • 284377 переглядiв