ukenru
u-nazk-viklikali-skandalnogo-pidleglogo-klichka

У НАЗК викликали скандального підлеглого Кличка

 • 12888 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. НАЗК викликало заступника директора департаменту містобудування та архітектури виконавчого органу КМДА Юрія Тація для дачі пояснень, передає УНН з посиланням на пресслужбу НАЗК.

Так, Тацію закидають несвоєчасну подачу декларації про доходи та майновий стан. Тацій запізнився подачею декларації за 2019 рік. З якої причини - поки невідомо.

Додамо, що в цій декларації Тацій зазначив, що володіє двома земельними ділянками в Києві по 1000 м. кв. і офісом в Софіївській Борщагівці загальною площею 76,7 м. кв. Ще одну ділянку - на 1000 м. кв. - в столиці - записано на його дружину.

Разом з дружиною Юрій Тацій будує в столиці будинок площею 249,5 м. Кв.

У власності тестя і тещі чиновника є квартира в Києві площею 35,1 м. кв.; земельна ділянка в Києві на 1000 м. кв.; житловий будинок в Вільному, Київської області, площею 48 м. кв.; земельна ділянка в Вільному, Київської області, площею 0,12 м.кв.

Також, Тацій задекларував п'ять пар дорогих годинників відомих брендів, придбаних в період з 2006 по 2017 рік.

Нагадаємо, що журналісти давно цікавляться персоною Тація. За даними kievvlast, він за дивних збігів обставин ставав власником фірм, після отримання ними київської землі: ТОВ "Будмегасервіс"; ТОВ "Архітектурно-будівельний альянс".
Крім того, чиновника підозрювали в корупції. А в 2016 році він фігурував у скандалі з перерозподілом земельних ділянок під Києвом, які спочатку відносилися до лісового фонду, а після чарівним чином поміняли цільове призначення. Київрада передала їх сім'ї Тація.

Українські Національні Новини

Політика