ukenru
u-natsradi-vidnovlennya-bude-stvoreno-bank-idey

У Нацраді Відновлення буде створено Банк Ідей

 • 153386 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Секретар Національної ради з відновлення України від наслідків війни Данило Гетманцев розповів в ексклюзивному коментарі журналістам УНН про напрацювання органу за травень поточного року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виведення економіки з тіні: триває робота міжнародних експертів в Консультативній раді з відновлення України

Деталі

Він уточнив, що вже отримав від робочих груп Нацради попередні напрацювання по пріоритетним напрямкам відновлення України. Однак, вони продовжують узгоджуватися і доопрацьовуватися, розповів Гетманцев.

Цитата

"Наступним етапом буде систематизація отриманих ідей. Ми вирішимо, які із запропонованих проектів є проектами-каталізаторами, тобто ключовим в Плані відновлення України, і проекти, які не є ключовими, але увійдуть до Плану відновлення", - додав він.

Також Гетманцев поінформував, що на базі Нацради буде створено Банк Ідей.

"Це сукупність проектів, які не є каталізаторами і тими проектами, які будуть реалізованими в рамках відновлення України, але до них можна буде повернутись в будь-який момент і включити в план відновлення України", - додав він.

Визначатися із тим, до якої групи віднести той чи інший проект, будуть так звані куратори.

"Робота Нацради - це діалог влади з суспільством та бізнесом. Влада чує і розуміє бізнес, і більшість пропозиції взяті до уваги в роботі над планом відновлення України.

В Нацраді - 23 робочі групи по напрямах і більше ніж 2500 експертів. Ми даємо бізнесу, громадським діячам, експертам можливість запропонувати бачення по відбудові інфраструктури, житлового будівництва, медзакладів, шкіл та інших важливих сфер, що постраждали під час війни", - підкреслив Гетманцев.

Нагадаємо

Національна рада з відновлення України від наслідків війни є консультативно-дорадчим органом при Президентові України, яка створена 21 квітня 2022 року з метою подолання наслідків російсько-української війни.

Українські Національні Новини

Економіка