ukenru
u-natspolitsiyi-zayavili-scho-iz-zolotogo-4-nikogo-ne-viselyatimut

У Нацполіції заявили, що із Золотого-4 нікого не виселятимуть

 • 9079 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Заступник глави Національної поліції України Вадим Троян заявив, що поліція нікого не виселятиме із Золотого-4. Про це передає УНН з посиланням на відділ комунікації Національної поліції.

За словами Вадима Трояна, спільна група з поліцейських і військовослужбовців ВПС відвідала будівлю, де розмістилися представники Національного корпусу, з метою звичайної перевірки. Така перевірка є нормальною дією, оскільки територія, де розташований населений пункт Золоте-4, належить до зони проведення Операції Об’єднаних сил.

"Перевірила група ВСП і поліції, все нормально, це контакт, так і повинно бути. Ми перебуваємо в небезпечній зоні, тут потрібно так працювати щодня", - зазначив заступник глави Нацполіції.

Водночас він категорично спростував чутки про наміри виселяти когось із Золотого, а також закликав не спекулювати на цій темі.

"Я вважаю, що зараз спекулювати на будь-яких моментах, навіть у простих словах, мовляв, "хтось когось буде штурмувати", не можна", - підкреслив Вадим Троян.

Нагадаємо, 26 жовтня Президент України Володимир Зеленський відвідав місто Золоте Луганської області. 

У штабі ООС заявили, що особи, з якими спілкувався Президент України Володимир Зеленський під час візиту у Золоте на Луганщині, не є представниками будь-яких силових відомств чи Збройних сил України. 

Українські Національні Новини

Політика