ukenru
u-nastupnomu-rotsi-uryad-khoche-zabezpechiti-krediti-biznesu-pid-10-12

У наступному році уряд хоче забезпечити кредити бізнесу під 10-12%

 • 10603 переглядiв

КИЇВ. 5 листопада. УНН. Уряд працюватиме над тим, щоб наступного року забезпечити підприємцям кредити під 10-12% річних у гривні. Про це заявив Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук під час презентації проекту Держбюджету-2020, передає кореспондент УНН.

"Наступного року українець - підприємець буде реально мати доступ до кредитних ресурсів у 10-12% в гривні, і це буде дуже серйозним стимулом для економічного зростання", - зазначив Гончарук, додавши, що для цього уряду треба виконати кілька задач.

Так, за його словами, держава буде працювати над тим, щоб знизити тиск контролюючих і силових органів на бізнес, а також знищити рейдерство - зокрема, через діяльність нечесних реєстраторів. Також Прем'єр наголосив на необхідності зниження корупції.

При цьому він додав, що "кредит під адекватний відсоток" для підприємців стане драйвером економічного зростання в державі в наступному році.

Нагадаємо, уряд ухвалив розпорядження щодо фінансування дешевих кредитів для купівлі землі сільськогосподарськими виробниками.

Українські Національні Новини

Економіка