ukenru
u-nak-naftogaz-priznachili-novogo-top-menedzhera

У НАК "Нафтогаз" призначили нового топ-менеджера

 • 17849 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. Віллем Коппульс очолив комерційний напрям НАК "Нафтогаз", він буде відповідати за роздрібну торгівлю газом та трейдинг. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу компанії.

"Підсилюємо команду. Віллем Коппульс очолив комерційний напрям Групи – він став директором дивізіону "Комерція". Він буде відповідати за розвиток роздрібної торгівлі газом та трейдинг. Тобто, зокрема, сфокусує свою діяльність на реалізації газу українцям після скасування дії ПСО (покладення спеціальних обов’язків)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Віллем Коппульс понад 25 років відповідав за східноєвропейські ринки та Україну в найбільших європейських енергетичних і газових компаніях — Gaz de France, EDF, GDF SUEZ, ENGIE. Також Коппульс супроводжував анбандлінг Нафтогазу як комерційний радник від консорціуму європейських газових операторів, а саме — від Gasunie.

Нагадаємо, Нафтогаз опублікував прейскурант на газ для промислових споживачів, згідно з яким з по 1 липня ціну на газ підвищать на майже 9,7% - до 3570 гривень.

Українські Національні Новини

Політика