u-naiblyzhchomu-maibutnomu-format-ramshtainu-zalyshytsia-nezminnym-ostin

У найближчому майбутньому формат "Рамштайну"  залишиться незмінним - Остін

 • 24770 переглядiв

За словами міністра оборони США Ллойда Остіна, формат зустрічей у "Рамштайні" поки що залишиться незмінним, але в майбутньому зазнає змін.

На даному етапі  формат засідань "Рамштайн"  залишиться незмінним. Проте  в майбутньому буде певна трансформація. Про це заявив голова Міноборони США Ллойд Остін під час брифінгу за підсумками засідання контактної групи у форматі Рамштайн-20, передає УНН

На запитання, чи є план якимось чином переформатувати зустрічі в форматі Рамштайн, Остін відповів: "Я думаю, що зустріч саме в такому форматі насправді була дуже ефективною. Це вже 20-та зустріч. Кожну зустріч відвідує величезна кількість учасників. Це дуже важливий форум для учасників для того, щоб висловити віддану допомогу Україні. Тут у фокусі уваги є Україна. Ми розглядаємо довгострокову перспективу надання допомоги Україні для того, щоб її потужності не зменшувалися, а натомість тільки збільшувалися". 

Він зазначив, що країни які погодилися очолювати такі зустрічі й зрештою коаліцію з потужностей, розуміють наскільки важливо стримувати подібну агресію не лише сьогодні, але й в майбутньому. 

"Звичайно буде певна трансформація в майбутньому, я переконаний, але на даному етапі саме такий формат з успішного надання того, що вона (Україна - ред. ) потребує, я думаю у найближчому майбутньому залишиться незмінним", - сказав Остін. 

Доповнення 

Раніше Остін заявляв, що контактна група з питань оборони України продовжує рухатися вперед на повній швидкості, щоб надати Україні ті спроможності, які їй необхідні.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    НАТО та Україна розпочали огляд оборонних закупівель Києва

     • 23162 переглядiв