ukenru
u-nagirnomu-karabakhu-znovu-spalakhnuli-boyovi-diyi

Вірменія і Азербайджан знову відновили бойові дії

 • 19054 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. На азербайджано-вірменському кордоні спалахнули бойові дії. Так, Вірменія звинуватила Азербайджан у початку нападу на Нагірний Карабах, а Азербайджан своєю чергою заявив, що почав контрнаступальну операцію своїх військ по всьому фронту. Про це повідомляє УНН з посиланням на "Эхо Кавказа".

“Противник почав напад в напрямку Арцаха (Нагірного Карабаху - ред.)”, - заявив прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян.

Він закликав довіряти лише офіційним джерелам.

“Армія оборони успішно протистоїть нападу. Ситуація знаходиться в оперативному розвитку, інформація буде узагальнюватися та повідомлятися в міру необхідності”, - зазначив Пашинян.

Водночас, пресслужба міноборони Азербайджану повідомила, що “з метою припинення бойової активності збройних сил Вірменії та забезпечення безпеки мирного населення командування азербайджанської армії ухвалило рішення почати контрнаступальну операцію наших військ по всьому фронту”.

“Особовий склад і танкові підрозділи за підтримки підрозділів ракетно-артилерійських військ, фронтової авіації і безпілотних літальних апаратів (БПЛА), виявивши велику кількість живої сили, військові об'єкти і бойову техніку збройних сил Вірменії, розташованих на передній лінії і в глибині оборони противника, знищують їх”, - відзначили в міноборони Азербайджану.

Нагадаємо, очільник зовнішньополітичного відомства ЄС Жозеп Боррель 22 липня провів тристоронні телефонні переговори з міністрами закордонних справ Вірменії та Азербайджану для зниження напруженості на тлі спалаху насильства на кордоні цих країн. 

PHOTOS: NKR military posts images of clashes with Azerbaijani troops. - @NKobserverhttps://t.co/Uw9tPrZbJO pic.twitter.com/MAmmqIsLR7

— Conflict News (@Conflicts) September 27, 2020

Українські Національні Новини

Новини Світу