u-mvs-anonsuvaly-poiavu-metalodetektoriv-ta-skaneriv-bahazhu-u-publichnykh-mistsiakh-ukrainy

У МВС анонсували появу металодетекторів та сканерів багажу у публічних місцях України

 • 40539 переглядiв

Україна планує встановити металодетектори та сканери багажу в громадських місцях, таких як транспортні станції та торгові центри, для підвищення рівня безпеки. Міністр внутрішніх справ також наголошує на важливості сучасних систем відеоспостереження для безпеки та розкриття злочинів.

В Україні в публічних місцях планують встановити металодетектори та сканери багажу. Про це заявив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, передає УНН.

Деталі

За його словами, безпека публічних просторів потребує повної перебудови підходів. Залізничні та автовокзали, аеропорти, торгові центри тощо мають бути під прискіпливою увагою. 

Тож передбачається встановлення металодетекторів та сканерів багажу в публічних місцях, розміщення додаткових загороджень на території вокзалів, технічних засобів оповіщення поліції

- йдеться у повідомленні.

Доповнення

Крім цього, міністр заявив, що головне - це мають бути інтелектуальні системи відеоспостереження з можливістю розпізнавання облич, номерних знаків, типу, моделі, марки, транспортних засобів.  

"Кожен має розуміти, що встановлюючи камери відеоспостереження, ви отримуєте не обладнання, а відчуття захищеності, збільшення розкриття злочинів, покращення реагування", - додав Клименко.

Нагадаємо

На тлі інциденту на Закарпатті, де депутат підірвав гранати під час сесії в сільській раді, буде напрацьовано механізм посилення заходів безпеки з урахуванням воєнного часу в органах місцевого самоврядування та державних установах.

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві демонтували радянський памʼятник "Таращанець"

     • 58093 переглядiв

    Помер емір Кувейту шейх Наваф аль-Ахмад

     • 38903 переглядiв