ukenru
u-moz-onovili-spisok-krayin-chervonoyi-ta-zelenoyi-zon-teper-pislya-vidpochinku-na-maldivakh-potribno-yti-na-samoizolyatsiyu

У МОЗ оновили список країн "червоної" та "зеленої" зон: тепер після відпочинку на Мальдівах потрібно йти на самоізоляцію

 • 14556 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. Міністерство охорони здоров’я України оновило список країн "червоної" та "зеленої" зон - з урахуванням кількості активних випадків коронавірусної хвороби COVID-19 на 100 тис. населення, передає УНН.

Деталі

Так, порівнянні з попереднім тижнем, в "червоній" зоні зокрема опинилися Мальдіви та Молдова. Загалом, у "червоному" списку 80 країн.

До переліку "зеленої" зони входять 114 країн, зокрема: Туреччина, Болгарія, Греція, Азербайджан, Єгипет.

Додамо, що після повернення з країн "червоної" зони люди мають піти на самоізоляцію із застосуванням додатку "Дій вдома". Дострокове припинення самоізоляції можливе після отримання негативного ПЛР-тесту.

Варто нагадати

В Україні зафіксовано вже 1,237 млн випадків коронавірусної хвороби COVID-19, добовий приріст, за 4 лютого - менше 5 тисяч, незначне зниження проти дня раніше.

За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована в Івано-Франківській (433), Львівській (406), Запорізькій (334), місті Київ (321) та Дніпропетровській (287) областях.

Українські Національні Новини

Політика