ukenru
u-moz-nadali-operativnu-informatsiyu-pro-poshirennya-novogo-koronavirusu

У МОЗ надали оперативну інформацію про поширення нового коронавірусу

 • 15304 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. Всесвітня організація охорони здоров’я та Європейський центр профілактики та контролю захворювань (ECDC) оцінюють ризики розповсюдження нової коронавірусної інфекції 2019-nCoV як високі на регіональному та глобальному рівнях. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу Міністерства охорони здоров’я України.

"За оцінками ВООЗ та ECDC, ризики розповсюдження 2019-nCoV залишаються дуже високими у Китаї, високими на регіональному та глобальному рівнях", - повідомили у міністерстві.

Зазначається, що, станом на 5 лютого 2020 року, у світі зареєстровано 24 505 лабораторно підтверджених випадків нової коронавірусної інфекції, з них 493 - летальні. Окрім Китаю випадки захворювання зафіксовані в 23 країнах світу.

"В Україні жодного підтвердженого лабораторно випадку нової коронавірусної інфекції не зареєстровано", - повідомили у МОЗ.

Як повідомлялося в УНН, раніше Міністерство охорони здоров’я повідомило про низку заходів для недопущення поширення вірусу 2019-nCoV в Україні.

Українські Національні Новини

Суспільство