ukenru
u-moskvi-areshtuvali-ukrayintsya-za-kontrabandu-zapchastin-viyskovoyi-tekhniki

У Москві арештували українця за "контрабанду запчастин військової техніки"

 • 9898 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Лефортовський суд Москви заарештував українця Андрія Гашенка, підозрюваного у справі про замах на контрабанду запчастин для військової техніки. Про це повідомляє ТАСС, передає УНН.

"Суд задовольнив клопотання слідства і обрав Гашенку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк до 31 липня 2018 року", - сказала представник суду Катерина Краснова.

Українця в Росії підозрюють у скоєнні злочину за ч.1 ст.30 та ч.1 ст.226.1 КК РФ ("Замах на контрабанду сильнодіючих, отруйних, отруйних, вибухових, радіоактивних речовин, радіаційних джерел, ядерних матеріалів, вогнепальної зброї або його основних частин, вибухових пристроїв, боєприпасів, зброї масового ураження, засобів її доставки, іншого озброєння, інший військової техніки, а також матеріалів і обладнання, які можуть бути використані при створенні зброї масового ураження, засобів її доставки, іншого воор вудіння, інший військової техніки, а так само стратегічно важливих товарів і ресурсів або культурних цінностей або особливо цінних диких тварин і водних біологічних ресурсів").

Як повідомляв УНН, в Міністерстві закордонних справ повідомили про затримання на території Російської Федерації громадянина України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП