u-moldovu-ne-pustyly-kolyshnoho-naimantsia-vahnera-yakyi-khotiv-potrapyty-do-prydnistrovia

У Молдову не пустили колишнього найманця "вагнера", який хотів потрапити до Придністров’я

 • 27093 переглядiв

Громадянину росії, ідентифікованому як колишній найманець "вагнера", було відмовлено у в'їзді до Молдови і повернуто до держави, звідки приїхав.

У Міжнародному аеропорту Кишинева в результаті вжитих заходів безпеки було виявлено громадянина росії, ідентифікованого як колишнього найманця групи "вагнер", який хотів потрапити до Придністров’я. Про це повідомляє Point, пише УНН.

Згідно зі свідченнями, зробленими під час перевірки безпеки, 36-річний чоловік повідомив, що перебуває з коротким візитом у Молдові й прямує до друга, який проживає в Придністровському регіоні,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

У ході подальшого розслідування з'ясувалося, що "друг" чекав біля аеропорту і виявив ухильну поведінку, намагаючись ввести в оману органи безпеки, приховуючи знайомство з ним.

Після оцінки ризику та чинного протоколу безпеки громадянину російської федерації було відмовлено у дозволі на перетин державного кордону, і він був повернутий повітряним транспортом до держави, звідки приїхав.

Нагадаємо

Міністерство закордонних справ Молдови викликало на консультації посла росії у Кишиневі олега васнєцова. 12 березня йому висловлять несхвалення через рішення посольства рф відкрити виборчі дільниці в придністровському регіоні.

Популярні

Новини по темі

У російському бєлгороді дрон атакував будівлю адміністрації

 • 24042 переглядiв