u-modulnomu-mistechku-dlia-pereselentsiv-v-brovarakh-narodylasia-divchynka

У модульному містечку для переселенців в Броварах народилася дівчинка

 • 12248 переглядiв

У Броварах в модульному містечку для внутрішніх переселенців народилася дівчинка - третя новонароджена дитина в цьому поселенні.

У Броварах в модульному містечку для внутрішніх переселенців народилася дівчинка. Тут це вже третя новонароджена дитина. Усі – дівчатка. Про це повідомив міський голова Броварів Ігор Сапожко в своєму Telegram-каналі, пише УНН.

Деталі

"Маємо надзвичайно приємну новину - у нашому модульному містечку знову поповнення! 14 серпня 2024 року об 11:48 народилася маленька українка!

Мама Оксана - переселенка з міста Запоріжжя - вирішила назвати донечку Єлизаветою. Це вже третя дитинка, яка народилася у Броварському модульному містечку. До речі, усі – дівчатка", - написав Ігор Сапожко.

Додатково

Модульне містечко для внутрішніх переселенців у Броварах було облаштоване за допомогою польських і німецьких партнерів і відкрилося у листопаді 2022 року.

Містечко складається з 4-х зблокованих будинків, у кожному з яких 22 кімнати по чотири місця. У кожному блоці по десять душових та туалетів. Усього модульне містечко розраховано на 352 людини.

Допомога з роботою, житлом і навіть з дозвіллям: у Броварах розробляють комплексну програму підтримки ВПО 13.08.24, 13:20

Популярні

Новини по темі