ukenru
u-misti-na-dnipropetrovschini-zaminuvali-teatr-budinok-kulturi-ta-shkolu

У місті на Дніпропетровщині "замінували" театр, будинок культури та школу

 • 8680 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. Правоохоронці перевіряли повідомлення про замінування театру, будинку культури та школи у різних районах міста Кам'янське Дніпропетровської області. Інформація виявилася неправдивою. Про це повідомив відділ комунікації ГУНП у Дніпропетровській області, передає УНН.

"Телефонний дзвінок надійшов 4 травня близько 16:00 до служби "101" м. Бердичів. За даним фактом поліція м. Кам’янського відкрила кримінальне провадження. Об’єктами мінування стали театр, будинок культури та школа, розташовані у різних районах міста Кам'янське", – йдеться в повідомленні.

На місце події виїхали поліцейські, МНС, "швидка допомога", співробітники прокуратури, експерти-вибухотехніки та кінологи. Правоохоронці евакуювали людей та обмежили доступ до території.

"Ретельно обстежили будівлю театру, будинку культури, школи та прилеглої території. В результаті жодних вибухонебезпечних пристроїв та речовин не виявили", – повідомили в поліції.

Відомо, що під час здійснення дзвінків з хибними повідомленнями про замінування особа перебувала на території Житомирської області.

За даним фактом слідчим відділом Кам’янського ВП відкрито кримінальне провадження, передбачене ч.1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Дніпрі чоловік "замінував" офіс мобільного оператора за списання коштів з рахунку 

Нагадаємо, поліція затримала чоловіка, який повідомив про замінування будівлі СБУ в місті Енергодар, що у Запорізькій області. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП