u-minoboroni-prokomentuvali-informatsiyu-pro-nastup-okupantiv-na-skhodi

У Міноборони прокоментували інформацію про наступ окупантів на Сході

 • 135836 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. На Сході на окремих напрямках російські угрупування мають тимчасовий успіх. Однак, говорити про наступ противника і відступ Збройних сил України не можна. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник під час брифінгу, передає УНН.

Цитата

"Безумовно на деяких окремих напрямках російські угрупування мають тимчасові тактичні успіхи, в принципі це не є таємницею. Але те, що українські війська там відступають це абсолютно неправильне трактування цих дій", - розповів Мотузяник.

Деталі

За його словами, ЗСУ ведуть маневрену оборону на окремих ділянках фронту – змінюють позиції, відходять в сторону, за сприятливих умов проводять контрнаступ.

"Ми маємо за широку мету – звільнити всю територію нашої країни. Рано чи пізно це відбудеться", - сказав він.

Мотузяник наголосив, що ситуація на Донбасі дуже динамічна і швидко змінюється. Однак, ЗСУ контролюють важливі шляхи постачання зброї.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні повідомив про вкрай складну ситуацію на Донбасі, а також заявив, що потрібен час і багато зусиль, щоб переломити перевагу окупантів у кількості техніки та озброєнь.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні вартість хліба може зрости на понад 20%

     • 342716 переглядiв

    Почалась фактична анексія Маріуполя - радник мера

     • 160907 переглядiв

    Ракетний удар по Дніпропетровщині: розпочато провадження

     • 138399 переглядiв