ukenru
u-minoboroni-poobitsyali-rozmoroziti-budivnitstvo-gurtozhitkiv-dlya-viyskovikh

У Міноборони пообіцяли розморозити будівництво гуртожитків для військових

 • 13123 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Фінансування будівництва гуртожитків для військовослужбовців буде відновлено за тиждень, а по ряду об'єктів – після укладання договорів із новими підрядниками. Про це повідомив міністр оборони України Андрій Загороднюк під час години запитань до уряду в парламенті, передає кореспондент УНН.

"Ми не призупинили будівництво (гуртожитків для військових – ред.), ми призупинили фінансування наступних кроків, тому що ми підняли проекти і дуже багато з них не були продовжені – вони були заморожені, підрядники пішли, і там взагалі було неясно, як вони фінансувались. Ми зробили невеликий аудит, точно визначили об'єкти, по яких фінансування продовжується, і там робота пішла. Є інші, які перебувають у такому підвішеному стані, десь тиждень іще. І є такі, де точно ми не будемо продовжувати (фінансування – ред.) і передаємо в правоохоронні органи матеріали щодо того, що підрядники просто витратили кошти", - зазначив Загороднюк.

За його словами, фінансування об'єктів з останньої групи Міноборони не буде продовжувати, а планує розірвати договори із визначеними підрядниками і шукати нових.

При цьому народні депутати повідомили, що наразі призупинено будівництво близько 184 об'єктів будівництва гуртожитків для військовослужбовців.

Нагадаємо, раніше керівництво Міноборони обіцяло у 2019 році розширити програму будівництва гуртожитків для військовослужбовців.

Українські Національні Новини

Політика