ukenru
u-minoboroni-ne-viklyuchayut-ponovlennya-bombovikh-udariv-rosiyskimi-tu-22m3-na-mariupolskomu-napryamku

У Міноборони не виключають поновлення бомбових ударів російськими Ту-22М3 на Маріупольському напрямку

 • 135364 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Не виключається поновлення бомбових ударів дальніми бомбардувальниками Ту-22М3 на Маріупольському напрямку. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник під час брифінгу, передає УНН.

Цитата

"Донецький напрямок. Угрупування російських військ продовжує наступальні дії на Лиманському, Сєвєродонецькому, Попаснянському, Авдіївському та Курахівському напрямках. Для розвитку наступу у напрямках на Сіверськ та Лисичанськ противник продовжує спроби форсування річки Сіверський Донець", - сказав Мотузяник.

Деталі

За його словами, у районі Білогорівки, що за 6 км на захід від Лисичанська наведено три понтонні переправи. Аби забезпечити форсування цієї водної перешкоди ворог постійно застосовує артилерію та оперативно-тактичну авіацію.

"На Маріупольському напрямку противник продовжує блокувати наші підрозділи у районі заводу "Азовсталь". За підтримки вогню артилерії й танків проводить штурмові дії. Не виключається поновлення бомбових ударів дальніми бомбардувальниками Ту-22М3", - розповів Мотузяник.

Додамо

15 квітня Мотузяник повідомив, що окупанти вперше з початку війни завдали бомбових ударів дальніми бомбардувальниками Ту-22М3. Цей повітряний удар відбувся по місту Маріуполю.

Доповнення

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що після того, як колона ООН виїхала за межі Донецької області, російські окупанти знову почали штурмувати завод "Азовсталь" у Маріуполі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП