ukenru
u-ministra-chernishova-pidtverdili-covid-19

У міністра Чернишова підтвердили COVID-19

 • 14252 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов захворів на коронавірусну хворобу COVID-19. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Міністерства розвитку громад та територій України.

"Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов отримав позитивні результати ПЛР-тесту на COVID-19. Наразі він перебуває на самоізоляції. На період його відсутності, обов’язки виконуватиме перший заступник Василь Лозинський", - сказано у повідомленні.

За його словами, він планує провести найближчі два тижні на самоізоляції.

"Всі робочі питання планую вирішувати та контролювати дистанційно. Цього року ми всі маємо опанувати цю звичку та навчитись бути ефективними у реальному житті та фактичних справах, залишаючись в онлайні. У Мінрегіоні ми одні з перших започаткували дистанційний формат роботи", – заначив міністр.

Зазначається, що усі співробітники міністерства, які були у контакті з міністром, проходять тестування або залишаються вдома на самоізоляції.

"Мінрегіон дотримується всіх правил епідеміологічної безпеки, зокрема на вході у будівлю проводиться вимірювання температури, усі співробітники та відвідувачі у масках та дотримуються дистанції, наявні дезінфекційні засоби, усі приміщення провітрюються", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у міського голови Умані Олександра Цебрія, якого госпіталізували до інфекційного відділення з двосторонньою пневмонією, підтвердили СОVID-19.

Українські Національні Новини

Політика