ukenru
u-mikolayevi-turista-z-avstraliyi-zalishili-bez-shtaniv-naperedodni-novogo-roku

У Миколаєві туриста з Австралії залишили без штанів напередодні Нового року

 • 16620 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. У Миколаєві напередодні Нового року пограбували фотографа з Австралії, який подорожує по містах і країнах світу. Грабіжники відібрали у нього портфель, в якому був ноутбук, фотоапарат, гроші і джинси. Про це повідомляє УНН з посиланням на “Новости-N”.

"У центрі Миколаєва пограбували австралійського мандрівника - забрали навіть штани. За кілька годин до Нового року в центрі Миколаєва пограбували фотографа з Австралії, який подорожує по містах і країнах світу ... Пізно ввечері 31 грудня австралієць прогулювався по нижній Набережній в Миколаєві. В районі понтонного пішохідного моста до нього підійшли двоє невідомих і силою відібрали у нього портфель. У сумці знаходилися ноутбук, фотоапарат, мобільний телефон, гроші, в сумі близько 300 євро, а також одяг - піджак і джинси. Все це стало здобиччю грабіжників, які негайно зникли", - повідомили в ЗМІ.

Сказано, що громадянин Австралії через два дні після пограбування звернувся в поліцію з відповідною заявою.

"Зараз в поліції займаються пошуком зловмисників, в тому числі, вивчають записи з камер вуличного спостереження", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, в Київській області група невідомих осіб пограбувала будинок мера Броварів Ігоря Сапожка.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП