ukenru
u-metro-kharkova-kolishniy-pravookhoronets-vidkriv-strilyaninu-cherez-maski

У метро Харкова колишній правоохоронець відкрив стрілянину через маски

 • 18440 переглядiв

КИЇВ. 18 листопада. УНН. У метро Харкова між колишнім співробітником податкової міліції та групою студентів стався конфлікт зі стріляниною через неправильне носіння масок. Про це повідомляє УНН із посиланням на дані Харківської обласної прокуратури.

Цитата

"Досудовим розслідуванням встановлено, що 17 листопада 2021 року приблизно о 23:00 у вагоні поїзду метро між колишнім співробітником податкової міліції ГУ ДПС в Харківській області та групою студентів стався словесний конфлікт з приводу носіння масок", — ідеться у повідомленні.

Деталі

За даними прокуратури, чоловік зробив студентам зауваження через неправильне носіння масок. У відповідь хлопці почали нецензурно лаятися.

Після виходу з вагону, на платформі станції метро "Держпром", конфлікт загострився. Студенти почали штовхати чоловіка.

Колишній співробітник податкової міліції, як вказано, дістав пістолет і вистрілив вгору та в ногу одного із хлопців. Чоловік пояснив свої дії необхідною самообороною.

Наразі щодо колишнього співробітника податкової міліції проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом хуліганства, скоєного із застосуванням вогнепальної зброї (ч. 4 ст. 296 КК України).

Інформація за вказаним фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, вказали у поліції.

Стаття передбачає покарання на строк від трьох до семи років.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП