u-mariupoli-mozhut-mobilizuvati-10-tisyach-cholovikiv-mer

У Маріуполі можуть мобілізувати 10 тисяч чоловіків – мер

 • 93624 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. У захопленому Маріуполі російські окупанти можуть мобілізувати 10 тисяч чоловіків на війну проти України. Підставою для цього стануть фіктивні результати псевдореферендуму. Про це під час брифінгу повідомив мер міста Вадим Бойченко, інформує УНН із посиланням на Telegram міськради.

Деталі

“10 тисяч чоловіків можуть мобілізувати в окупованому Маріуполі. Першими під мобілізацію потрапили жителі депресивних регіонів росії. Окупанти не жаліють своїх людей, як вони будуть жаліти тих, яких вбивали на початку цієї війни? Вони артилерією та авіацією нищили Маріуполь. І вони цих людей мобілізують до фронту, аби використати як гарматне м’ясо”, – сказав Бойченко.

За його словами, на Маріуполь чекає донецький сценарій. У Донецьку майже не залишилося чоловіків: більшість із них загинула на фронті, воює, перебуває в полоні або з пораненнями у лікарнях.

Приховану мобілізацію маріупольців вже проводили, людей заманювали через смс працювати, а потім відправляли на фронт.

“Псевдореферендум - це перший відкритий крок до мобілізації. Закликаю чоловіків призовного віку виїжджати! росія нищить своїх людей на фронті. Для неї життя людини не має цінності”, – додав мер.

Нагадаємо

Сьогодні міськрада Маріуполя повідомляла, що російські окупанти вимагають від маріупольців після псевдореферендуму прийти до військкомату.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Маріуполі можуть мобілізувати 10 тисяч чоловіків – мер

     • 93624 переглядiв

    РосЗМІ повідомили про смерть співака Бориса Моїсеєва

     • 324672 переглядiв