ukenru
u-mariupoli-buv-rosiyskiy-gubernator-byeglov-groshey-ne-bude-radnik-mera

У Маріуполі був російський губернатор бєглов, "грошей не буде" - радник мера

 • 807760 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. Учора, 10 березня, у тимчасово зяйнятому окупантами Маріуполі Донецької області з візитом був губернатор російського міста санкт-петербург олександр бєглов. За словами радника Маріупольського міського голови Петра Андрющенка, бєглов пообіцяв будівельникам переказати заборгованість по зарплаті, однак "далі грошей не буде", передає УНН

Цитата

"Вчора в Маріуполі знов був губернатор СПб бєглов. Цього разу з нестандартним візитом. Публічно – все як завжди. Побродили по спорткомплексу, поцокали язиком... Цікавішою була непублічна частина", - зауважив радник.

Деталі

За його словами, губернатор "пообіцяв" будівельникам в понеділок, 13 березня, переказати частину заборгованості по зарплаті, однак "далі – грошей не буде", лише по факту прийняття робіт.

"Чому? Тому що рівень розкрадання та надуманих обсягів робіт наче надвисокий. "Воруют" – так звучить офіційна версія. Отже, маріупольці нарешті отримають зарплату у цивільних окупантів за два місяці", - зазначив Андрющенко.

Радник додав, що бєглов також відвідав окупантів в районі Ялти на полігоні.

"Турбується, як вони готуються в пакети на фронт. Мабуть, або окупанти не жалілись, або просто потрібних показали", - продовжив Андрющенко, вказавши, що після того російський губернатор миттєво повернувся назад та в рф.

Він повідомив, що за даними джерел, між бєгловим та окупантами була окрема розмова щодо подальшого фінансування, ремонтів і "всіх обіцянок", у результаті якої "у всіх склалось враження, що грошей не буде".

Нагадаємо

10 березня Андрющенко повідомив, що у Маріуполі помітили кортеж із трьох позашляховиків, а також гвинтокрил. 

Українські Національні Новини

Війна