u-lvovi-tymchasovo-ne-pratsiuiut-servisy-druku-ta-vydachi-leokart

У Львові тимчасово не працюють сервіси друку та видачі ЛеоКарт

 • 10316 переглядiв

У Львові виникли проблеми з друком та видачею персоналізованих ЛеоКарт, а також купівлею та поповненням транспортних карток. Причиною став глобальний IT-збій, але оплата проїзду в громадському транспорті працює у звичайному режимі.

Львові зафіксовані тимчасові труднощі у роботі сервісів друку та видачі персоналізованих ЛеоКарт, купівлі та поповнення транспортних карток. Про це у пятницю повідомили в ЛКП "Львівавтодор", передає УНН.

Пасажири, звертаємо увагу! Через глобальний IT-збій у світі фіксуємо тимчасові труднощі у роботі деяких сервісів е-квитка. У зв’язку з цим, наразі недоступні сервіси друку і видачі персоналізованих ЛеоКарт, купівлі/поповнення транспортних карток

- йдеться у повідомленні.

"Львівавтодор" наголосили, що всі способи оплати проїзду у громадському транспорті, зокрема валідації ЛеоКарт і банківськими картками, а також оплата готівкою у водія і друк квитків, працюють у звичному режимі.

Зазначається, що наразі фахівці працюють над якнайшвидшим відновленням роботи всіх сервісів.

Контекст

Сьогодні, 19 липня, увесь світ стикнувся з глобальним IT-збоєм, що вплинув на зв'язок, екстрені служби, перельоти, роботу фінансових установ. Причиною стали проблеми взаємодії антивірусу Crowdstrike та Windows

Зокрема, збій зачепив зокрема Нову пошту, Monobank, Sense Bank та Vodafonе.

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Омбудсмен: з окупації повернули ще 12 українських дітей

     • 32715 переглядiв

    Землетрус магнітудою 7,3 стався на півночі Чилі

     • 11835 переглядiв