ukenru
u-lvovi-pobili-predstavnika-viyskkomatu-pid-chas-vruchennya-povistki

У Львові побили представника військкомату під час вручення повістки

 • 22506 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 18 листопада. УНН. У Львові сусіди призовника побили офіцера під час вручення повістки. Про це повідомили у Львівському обласному військовому комісаріаті, передає УНН.

"18 листопада, під час здійснення заходів з оповіщення громадян призовного віку по вулиці Татарській, 2а, було здійснено напад на військовослужбовця Сихівського районного військового комісаріату. Працівник Сихівського районного військового комісаріату прийшов до призовника, який проживає на вулиці Татарській, 2а", - повідомили у комісаріаті.

Як вказано, мешканець другого поверху будинку не реагував на надіслані йому поштою запрошення у військкомат, тому йому мали вручити повістку особисто.

"Чоловік відчинив двері і попросив у працівника комісаріату почекати, поки він візьме свій телефон. Взявши телефон, призовник подзвонив друзям-сусідам, аби вони втрутились у ситуацію. Сусід, який спустився, будучи в стані алкогольного сп’яніння, запропонував представникам військомату вийти для бесіди на вулицю. Коли вони спускалися, чоловік завдав офіцеру декілька ударів руками в голову. Після того, як військовослужбовець втратив рівновагу, продовжив наносити удари ногами в голову. Згодом до бійки долучився колега з тієї самої квартири третього поверху", - додали у військкоматі.

Як зазначається, вулицею у цей час проїжджав патруль поліції. "Побачивши його, хулігани втекли до себе у квартиру та продовжили погрози з вікна квартири", – зазначили у комісаріаті.

Одного із нападників попередньо встановлено. Військовослужбовець військомату звернувся із заявою у Галицький райвідділ поліції та у 8-му лікарню міста Львова, де йому була надана медична допомога. Триває слідство.

Нагадаємо, в Україні можуть повернути призов до армії з 18 років.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП