u-lvivskomu-ttsk-viznachili-vidpovidalnikh-za-intsident-z-tsivilnim-yakogo-silomits-zapkhali-v-avto

У Львівському ТЦК визначили відповідальних за інцидент з цивільним, якого силоміць запхали в авто

 • 174625 переглядiв

Київ. 11 листопада. УНН. Львівський ТЦК провів перевірку для визначення посадовців, які будуть притягненні до відповідальності за фактом конфлікту з цивільним чоловіком, якого заштовхали в автомобіль без його згоди. Про це Львівський обласний ТЦК повідомив на офіційній сторінці у Фейсбук, передає УНН.

Цитата

«По даному факту проведено службову перевірку за фактом визначення посадових осіб, які будуть притягненні до відповідальності», - йдеться у повідомленні.

Деталі

У Львівському ТЦК не уточнили, яке саме покарання чекає на винних співробітників, але також зазначили, що до оповіщення громадян залучаються військовослужбовці, які переведенні з бойових бригад за станом здоровʼя та обмежено придатні до військової служби.

Раніше

В мережі з’явилося відео сутички у Львові між працівниками ТЦК та цивільним. На кадрах військові пакують чоловіка в мікроавтобус в той час, як, очевидці намагаються безрезультатно йому допомогти. Після чого Львівський обласний ТЦК заявив, що проводить службову перевірку, щоб з’ясувати обставини конфлікту між цивільним та військовими, що проти волі саджали чоловіка в авто. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни атакували Торецьк на Донеччині: відомо про двох жертв

     • 106377 переглядiв