u-kyievi-vnochi-spalyly-avtivku-hromadskoi-aktyvistky-pidozriuvanykh-vzhe-zatrymaly

Вночі у столиці спалили автівку громадської активістки: підозрюваних вже затримали

 • 16354 переглядiв

У Києві на проспекті Відрадному спалили автомобіль громадської активістки. Поліція оперативно затримала двох підозрюваних, яким загрожує до 10 років позбавлення волі за умисне знищення майна шляхом підпалу.

В ніч на 8 серпня у Києві проспекті Відрадному спалили автівку громадської активістки. Правоохоронці оперативно розшукали підозрюваних - фігурантів затримано, за вчинене їм загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це заявили у Національній поліції Києва, передає УНН.

Деталі 

Зазначається. що близько опівночі до поліції надійшла інформація про те, що на проспекті Відрадному палає автомобіль. Після ліквідації пожежі та огляду місця події було встановлено, що пожежа трапилася внаслідок підпалу.

У результаті проведених заходів поліцейські встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетні двоє чоловіків – 42-річний киянин та 39-річний мешканець Київської області.

На Хмельниччині затримали лідера банди, яка на замовлення рф підпалювала автівки ТЦК05.08.24, 13:15

Як з’ясували правоохоронці, один з підпалювачів простежив за жінкою та встановив адресу, за якою вона залишає свій автомобіль. Отримавши необхідну інформацію інший фігурант вночі облив автівку потерпілої легкозаймистою речовиною та підпалив. Поліцейські затримали обох фігурантів у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час слідчих дій у них вилучили речові докази, які підтверджують їх причетність до вчинення кримінального правопорушення

- резюмували в Нацполіції.

Слідчий Солом’янського управління поліції повідомив затриманим про підозру за ч. 2 ст. 27, ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України – умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу.

За такий злочин чоловікам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо

СБУ та поліція затримали двох молодиків у Львові, які підпалювали авто українських військових за вказівкою фсб.

Популярні

Новини по темі