u-kyievi-vidznachyly-odnu-z-krashchykh-sluzhbovykh-sobak

У Києві відзначили одну з кращих службових собак

 • 29861 переглядiв

У Києві вшанували кінологів та службових собак, зокрема капітана поліції Віталія Литвина та його собаку Кейт, за їхню роль у забезпеченні безпеки та оборони.

У Києві, в рамках проекту "Собаки-герої", відбулась церемонія нагородження кінологів зі службовими собаками органів державної влади сектору безпеки і оборони України. Зокрема відзначили відому для поліцейських Києва команду - капітана поліції Віталія Литвина разом із вірною вівчаркою "Кейт".

Про це пише УНН із посиланням на поліцію Києва.

Деталі

В рамках проєкту "Собаки-герої", автором та керівником проєкту "Собаки-герої" якого є член Спілки самаритян кінологів України Тетяна Славінська, відбулася церемонія нагородження кінологів зі службовими собаками органів державного сектору безпеки і оборони України.

Вказується, що запрошені на церемонію службові собаки неодноразово затримували правопорушників, залучалися до виявлення вибухонебезпечних предметів, охорони іноземних делегацій та реабілітації українських військових.

Люди бояться вийти з дому: в окупованому Маріуполі катастрофічна ситуація з безпритульними собаками05.12.23, 17:52

Серед нагороджених – відома для поліцейських Києва справжня злагоджена команда – капітан поліції, заступник начальника кінологічного центру ГУНП у м. Києві Віталій Литвин разом із вірною вівчаркою "Кейт". Вони працювали на київському залізничному вокзалі від початку повномасштабного вторгнення. Також залучалися до санкціонованих обшуків та виїздів за повідомленнями про замінування.

У 2023 році у складі вибухотехнічних підрозділів Національної поліції України капітан Литвин разом з напарницею перебували на територіях Херсонської області, де приймали участь у роботах по розмінуванню деокупованих територій.

Армія Ізраїлю виклала відео, зняте собакою у мережі тунелів ХАМАС23.12.23, 04:13

Ігор Тележніков

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві відзначили одну з кращих службових собак

     • 29861 переглядiв

    Навального відправили до колонії на Крайній Півночі

     • 25514 переглядiв