u-kyievi-do-kintsia-roku-maiut-proinspektuvaty-stan-inzhenernykh-merezh-u-vsikh-ukryttiakh-kamyshin-dav-doruchennia

У Києві до кінця року мають проінспектувати стан інженерних мереж у всіх укриттях: Камишін дав доручення

 • 31017 переглядiв

Після обвалу стелі у шкільному укритті міністр з питань стратегічних галузей промисловості України наказав провести перевірку інженерних мереж у всіх київських укриттях, щоб ніхто не постраждав, а ремонтні роботи були завершені до кінця року.

У Києві проведуть інспекцію стану інженерних мереж в усіх укриттях. Відповідне розпорядження дав міністр з питань стратегічної промисловості України Олександр Камишін начальнику КМВА Сергію Попку після інциденту із обваленням стелі у шкількому укритті, передає УНН.

Деталі

Кмишін повдіомив, що відпрацював з командою на місці події - "на цей раз все обійшлось благополучно, постраждалих немає. Але укриття мають бути безпечними".

Наслідки мають усунути до ранку понеділка: КМВА про обвал стелі в укритті однієї зі шкіл столиці22.12.23, 18:39

"Поставив начальнику КМВА Попко дві задачі:

Провести службову перевірку по факту події в укритті школи.

Провести інспекцію стану інженерних мереж в усіх укриттях Києва. Приступити негайно. Закінчити до кінця року", - резюмував Камишін.

Нагадаємо

Заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Тимур Ткаченко після інциденту повідомляв, що ніхто не постраждав. Також він нагадав, що в цьому укритті зовсім нещодавно було зроблено ремонт, який пройшов перевірку. "Як бачимо, до безпеки треба підходити значено ретельніше!" - підсумував він. 

Антоніна Туманова

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі