ukenru
u-kuchmi-povidomili-koli-zyavitsya-grafik-demontazhu-fortifikatsiynikh-sporud-bilya-stanitsi-luganskoyi

У Кучми повідомили, коли з'явиться графік демонтажу фортифікаційних споруд біля Станиці Луганської

 • 9043 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. Щодо подальшого демонтажу фортифікаційних споруд в районі Станиці Луганської вирішено впродовж тижня узгодити графік знесення цих споруд, графік має погодити СММ ОБСЄ. Про це повідомила у Facebook прес-секретар представника України у ТКГ Дарка Оліфер, передає УНН.

"З приводу подальшого демонтажу фортифікаційних споруд в районі Станиці Луганської вирішено впродовж тижня узгодити графік знесення цих споруд, графік має погодити СММ ОБСЄ", - йдеться у повідомленні.

У Кучми також висловили сподівання, що "наступна зустріч Тристоронньої контактної групи у Мінську, запланована на 17 липня, буде більш конструктивною".

Як повідомляв УНН, у зв'язку з позицією РФ, не вдалося досягти жодного прогресу ані щодо запровадження "хлібного перемир'я", ані домовитися стосовно звільнення утримуваних осіб.

Крім того, за словами Оліфер, українська сторона не заперечує проти звільнення утримуваних у форматі "всіх встановлених на всіх встановлених", але пропонує прискорити цей процес покроковим виконанням цієї формули.

Українські Національні Новини

Політика