ukenru
u-kropivnitskomu-cholovik-vdariv-patrulnu-pid-chas-zatrimannya

У Кропивницькому чоловік вдарив патрульну під час затримання

 • 8660 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 28 травня. УНН. Кропивничанину загрожує кримінальна відповідальність через нанесення тілесних ушкоджень патрульній. Про це повідомила прес-служба Управління патрульної поліції в Кіровоградській області, передає УНН.

Вчора близько 15-ї години екіпаж патрульних прибув на терміновий виклик по вулиці Сагайдачного.

Заявниця повідомила, що її побив власний чоловік, а потім забрав дитину і поїхав за місцем проживання. За вказаною адресою патрульні виявили 33-річного чоловіка з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

На вимогу поліцейських прослідувати до відділу поліції чоловік відмовився та почав поводитися агресивно. Під час затримання він завдав ударив патрульну кулаком в обличчя.

"Після цього зловмисник побіг за будинок. При спробі патрульних затримати його, почав кидатись в них цеглою. Потім схопив металевого лома і направився у бік поліцейського. Для виклику допоміжних сил патрульний здійснив два постріли у гору з табельної вогнепальної зброї", – розповіли в поліції.

Зловмисника затримали та доставили до Кропивницького відділу поліції.

Поліцейській викликали карету швидкої допомоги, жінку доправили до лікарні з попереднім діагнозом "закритий перелом носа".

Наразі за фактом нанесення ушкоджень патрульній відомості внесено в ЄРДР за ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, у Києві водій побив поліцейського битою за зроблене зауваження. Суд обрав нападнику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП