ukenru
u-krimu-vikrali-kharkivyanina-steshenko-advokat

У Криму викрали харків'янина Стешенка - адвокат

 • 16375 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. У Криму викрали харків'янина Олександра Стешенка. Про це Адвокат Айдер Азаматов повідомив на своїй сторінці в соцмережі, передає УНН.

"Направив заяву в поліцію про викрадення Стешенко Олександра. До речі, останнє місце, де його бачили і де він власне і був викрадений невідомими, знаходиться в п'яти метрах від відділення поліції, куди і було подано заяву. Крадуть прямо перед "носом" у правоохоронців ", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНН, адвокат Айдер Азаматов заявив в поліцію анексованого Росією Криму про зникнення харків'янина Олександра Стешенка, якого 24 квітня відвезли із спецприймальника в Сімферополі в невідомому напрямку.

Нагадаємо, затриманого в Криму харків'янина відвезли із спецприймальника в невідомому напрямку.

Раніше мати Стешенко повідомила проекту "Крим SOS", що російські силовики затримали харків'янина Олександра Стешенка на пункті пропуску "Чонгар" при в'їзді в анексований Росією Крим.

За даними активістів, 11 квітня Стешенко подзвонив матері і повідомив, що російські правоохоронці на "Чонгарі" "засумнівалися в його схожості з фото в паспорті".

Мати розповіла, що її син не брав участі в збройному конфлікті на Донбасі, «не активіст, що не волонтер".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП