u-krimu-bulo-khmarno-khocha-y-tezh-teplo-zelenskiy-prokomentuvav-vibukhi-na-krimskomu-mosti

У Криму було хмарно, хоча й теж тепло: Зеленський прокоментував вибухи на Кримському мості

 • 162321 переглядiв

КИЇВ. 8 жовтня. УНН. Під час свого вечірнього звернення Володимир Зеленський прокоментував вибухи на Кримському мості, передає УНН. Президент вкотре зазначив — що Україна гарантує всім російським військовим, які добровільно складуть зброю і здадуться в полон, збереження їхнього життя.

Деталі

На початку звенення Президент відзначив сонячну та теплу погоду в Україні, проте в кримському регіоні “було хмарно, хоча й теж тепло”. 

“На жаль, у Криму було хмарно. Хоча й теж тепло. Але хоч би якими не були хмари, українці знають, що робити. І знають, що наше майбутнє – сонячне”, — сказав Зеленський.

Глава держави зазначив, що українське майбутнє — “це майбутнє без окупантів на всій нашій території, зокрема і в Криму”.

“Якщо окупанти втечуть, поки мають таку можливість, це буде найкращий варіант для них. Якщо їх змушують залишатися – будь-який окупант може знайти спосіб здатися в український полон”, — сказав Зеленський.

Президент вкотре зазначив — що Україна гарантує всім російським військовим, які добровільно складуть зброю і здадуться в полон, збереження їхнього життя.

“Ми гарантуємо всім російським військовим, які добровільно складуть зброю і здадуться в полон, збереження їхнього життя. Україна завжди дотримується всіх міжнародних норм, всіх конвенцій. Будь-яких інших варіантів, щоб окупанти могли на них сподіватися, ми їм не залишимо”, — заявив Президент.

Додамо

8 жовтня зранку на керчинському мосту в Криму стався вибух.

Джерела у правоохоронних органах повідомили УНН, що за підривом кримського моста стоїть спецоперація Служби безпеки України.

Проте в СБУ офіційно заявили, що всі коментарі будуть після остаточної перемоги України у війні.

Зазначимо, що призначений москвою "губернатор" тимчасово окупованого Севастополя михайло развожаєв після вибуху на кримському мосту спочатку повідомив про обмеження на продаж палива та продуктів харчування, а потім про те, що вони знімаються.

Тим часом, у Керчі в тимчасово окупованому Криму утворилася багатокілометрова черга до поромної переправи на виїзд із півострова.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Криворіжчині водій трактора підірвався на міні

     • 175256 переглядiв

    Внаслідок вибуху на АЗС в Ірландії загинули 9 людей

     • 133921 переглядiв

    Через повінь у Нігерії загинуло понад 40 людей

     • 147435 переглядiв

    Жертвами ракетного обстріл Запоріжжя стали 18 осіб

     • 100640 переглядiв