u-kremli-zberezhennia-ukrainoiu-vykhodu-do-chornoho-otsiniuiut-yak-zahrozu-hur

У кремлі збереження Україною виходу до Чорного оцінюють як загрозу - ГУР 

 • 76132 переглядiв

Збереження Україною виходу до Чорного моря у кремлі оцінюють як загрозу. Також в росії вважають критичним для себе перехід російськомовних українців  на рідну мову. Про це УНН повідомляє з посиланням на Головне управління розвідки МО України. 

Деталі

Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує щодо оцінок становища нашої держави з боку терористичної росії. Вказані оцінки військово-політичне керівництво держави-агресора використовує для планування подальших бойових та спеціальних дій у межах війни проти України

- йдеться в повідомленні. 

В ГУР зазначають, що у кремлі акцентують увагу на скороченні фінансової допомоги для України з боку держав-партнерів.

 Водночас радники вождів терористичної росії застерігають від думки, ніби західна допомога наступного року припиниться ― "ето нєдопустімо і опасно".

"Утвердження прозахідного вектору розвитку України та збереження виходу нашої держави до Чорного моря оцінюється москвою як загроза, що в майбутньому може призвести до "гораздо больших проблем". Тотальну огиду і зневагу до росії в українському суспільстві московити характеризують як особливу небезпеку", - інформує ГУР. 

Зокрема, як повідомляє розвідка, на росії вважають критичним для себе перехід російськомовних громадян України на рідну мову.

Суспільний консенсус, який виник в Україні внаслідок повномасштабного російського вторгнення, є джерелом глибокої фрустрації вождів у кремлі. Аби знову "привабити" колишніх прихильників росії серед українців, московські "стратеги" наголошують на необхідності представити "образ будущєго для украінцев прі разних сценаріях "сво". Що саме мають на увазі в кремлі ― не уточнюють, але наголошують, що вирішити проблему всередині України на користь росії можна тільки "кардинальной смєной еліт і сіловимі чісткамі

- зазначається в повідомленні. 

 Водночас в ГУР повідомляють, що московити вважають, що довга війна в Україні при нинішній конфігурації глобальних сил може призвести до дестабілізації всередині самої росії. 

Тож, схоже, у 2024 році держава-агресор посилить репресивну внутрішню політику

- додали в ГУР. 

Доповнення

Секретар Ради безпеки та оборони України Олексій Данілов заявив, що російська федерація втратила 20% свого флоту. 

Анна Мурашко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    росія випустила по Україні понад 7,5 тисяч ракет - Ігнат 

     • 103470 переглядiв

    Patriot збив загалом  15 "Кинджалів" рф - Ігнат 

     • 42981 переглядiв