u-kongresi-ssha-vidbulisya-slukhannya-schodo-nlo

У Конгресі США відбулися слухання щодо НЛО

 • 904839 переглядiв

Деталі

Один із конгресменів прямо запитав Девіда Груша, чи бачив він іншопланетний корабель або тіло.
Груш відповів, що не може обговорювати, чи бачив він космічний корабель у “публічному місці”, але зізнався, що не бачив іншопланетного тіла.

На слуханнях також свідчив експілот ВМС Раян Грейвс. Він вважає, що якщо НЛО є іноземними безпілотниками, то це актуальне питання національної безпеки.

Цитата

“У будь-якому випадку непізнані об’єкти викликають занепокоєння щодо безпеки польотів”, – наголосив він він.

За його свідченнями, його ескадрилья неодноразово стикалася з таємничими літаючими об’єктами, які могли залишатися нерухомими, попри ураганний вітер.

Говорив і колишній командир ескадрильї ВМС США Девід Фравор. Він розповів, що облетів НЛО під час польоту над Тихим океаном у 2004 році. Фрейвор описав об’єкт як гладкий циліндр без крил. Відеозапис інциденту було розсекречено у 2020 році разом із двома іншими відеозаписами НЛО.

Небезпекою від цих об’єктів колишній пілот назвав їхню здатність вимикати радар на літаку, через що йому довелося вручну знімати зображення з одного з об’єктивів.

Доповнення

Це слухання в Конгресі є лише останнім у довгій низці важливих віх, що стосуються НЛО/UAP, а також уряду США та його федеральних агентств. Майже рік тому Міністерство оборони США створило профільне Управління з вирішення аномалій у всіх галузях (AARO), метою якого є збирання та аналіз усіх даних, доступних військовому та розвідувальному співтовариству США, пов'язаних з НЛО.

На слуханнях у квітні 2023 року директор AARO заявив, що офіс «поки не знайшов достовірних доказів позаземної активності, позаземних технологій чи об'єктів, що кидають виклик відомим законам фізики». Ці коментарі тепер різко контрастують із твердженнями свідків, які даватиму свідчення на слуханнях у середу.

NASA також нещодавно провело відкриті збори своєї незалежної дослідницької групи UAP, і очікується звіт цієї групи.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Конгресі США відбулися слухання щодо НЛО

     • 904839 переглядiв

    Європейський Союз передав Україні 65 шкільних автобусів

     • 490457 переглядiв