ukenru
u-kongresi-ssha-tsogo-tizhnya-ochikuyut-oprilyudnennya-stenogram-svidchen-u-spravi-pro-impichment

У конгресі США цього тижня очікують оприлюднення стенограм свідчень у справі про імпічмент

 • 8772 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. Конгресменка від Демократичної партії Джекі Шпаєр вважає, що впродовж 5 днів для американської громадськості можуть бути оприлюднені стенограми виступів на слуханнях за закритими дверима нинішніх та колишніх чиновників адміністрації президента США Дональда Трампа у справі про імпічмент. Про це повідомляє СВS News, інформує УНН.

"Думаю, ви побачите всі стенограми впродовж наступних п’яти днів. Я не знаю, чи всі вони будуть оприлюднені у один день, але вони будуть дуже промовистими для американців", - зазначила Шпаєр.

Як зазначає видання, останніми тижнями свідченнями кількох нинішніх та колишніх чиновників було детально розкрито тіньову дипломатичну кампанію союзників президента у стосунках з українською владою. Зокрема, щодо залежності надання багатомільйонного пакету військової допомоги для України від запуску декількох розслідувань проти представників демократів.

На думку Шпаєр, стенограми допоможуть громадськості зрозуміти, що конгресмени почули під час слухань свідків у справі про імпічмент, і це суттєво вплине на розуміння справи в цілому.

"Це допоможе американському народу придивитися до того, що ми почули. І те, що ми почули, - це все більше свідчень про підстави для імпічменту", - додала Шпаєр.

Як повідомлялося раніше, майже половина американців виступила за імпічмент Трампа.

Українські Національні Новини

Новини Світу