u-komiteti-vr-ne-viklyuchili-nerozglyadu-tsogo-tizhnya-podannya-na-dunayeva-i-ponomarova

У комітеті ВР не виключили нерозгляду цього тижня подання на Дунаєва і Пономарьова

 • 8664 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. На цей час парламентський комітет з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради України не має інформації щодо вручення повідомлення про подання Генерального прокурора України двом народним депутатам. Про це кореспонденту УНН повідомив народний депутат, член цього комітету Володимир Арешонков.

"Поки що нам невідомо, чи отримали депутати (повідомлення про подання від Генерального прокурора України – ред.). Тобто, ми не знаємо. Завтра у нас офіційне засідання комітету – ми звернулись, щоб нам надали інформацію, чи вручено народним депутатам (Дунаєву та Пономарьову повідомлення про подання – ред.). Схоже на те, що цього тижня ми не будемо розглядати ці два подання", – повідомив Арешонков.

Він додав, що наразі у нього, як у члена комітету, немає питань до документів, які надав Генеральний прокурор України.

"Генпрокуратура достатньо чітко сформулювала свої обвинувачення. Яка буде реакція народних депутатів? Це вже інше питання. Але мені здається, що достатньо цікаво буде проходити засідання комітету, бо статті, які інкримінуються, будуть викликати у нардепів певну реакцію для обговорення", - резюмував Арешонков.

Нагадаємо, минулого тижня Генпрокурор Юрій Луценко направив до Верховної Ради подання про зняття недоторканності з нардепів Дунаєва і Пономарьова.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Дитина випала з вікна п’ятого поверху у Дніпрі

     • 13706 переглядiв

    США посилюють ПРО у Східній Азії перед самітом США і КНДР

     • 6699 переглядiв

    У Борисполі шестеро осіб загинули через отруєння "сурогатом"

     • 16032 переглядiв