ukenru
u-kiyevi-zranku-utvorilisya-zatori-de-uskladneno-rukh-6

У Києві зранку утворилися затори: де ускладнено рух

 • 21704 переглядiв

КИЇВ. 19 листопада. УНН. Станом на 8:15 п'ятниці, 19 листопада, на дорогах Києва помітно ускладнення руху транспорту. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, повідомляє УНН.

Деталі

На правому березі затори утворилися на проспектах Валерія Лобановського, Голосіївському, Перемоги, а також на вулицях Вадима Гетьмана, Великій Васильківській, Олени Теліги, В'ячеслава Чорновола, Саксаганській, Жилянській.

Окрім того, було ускладнено рух вулицями Щусєва, Павла Скоропадського, Січових Стрільців, Кирилівською, Вишгородською, Богатирською та на Набережному шосе.

На лівому березі рух ускладнено на Броварському проспекті, проспекті Юрія Гагаріна та проспектах Бажана, Соборності. Також затори утворилися на вулицях Оноре де Бальзака, Андрія Малишка та Володимира Сосюри.

Рух мостами Дарницькому, Патона, Північному, Південному — ускладнено у напрямі правого берега. На мосту Метро можна проїхати вільно.

Доповнення

За прогнозами синоптиків, у Київській області 19 листопада вночі невеликий дощ, місцями з мокрим снігом, вдень помірний дощ. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура у Києві вночі 0-2° тепла, вдень 5-7° тепла; по області вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 3-8° тепла.

Українські Національні Новини

Київ