ukenru
u-kiyevi-zranku-utvorilisya-zatori-de-tyagnuchka-3

У Києві зранку утворилися затори: де “тягнучка”

 • 13382 переглядiв

КИЇВ. 14 грудня. УНН. Станом на 8:15 вівторка, 14 грудня, на вулицях і проспектах Києва помітно ускладнення руху транспорту. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, повідомляє УНН.

Деталі

Так, на правому березі рух ускладнено на проспектах Повітрофлотському, Академіка Палладіна, Любомира Гузара, Леся Курбаса, Валерія Лобановського, Голосіївському, Перемоги та Степана Бандери.

Також затори є на вулицях Дегтярівській, Жилянській, Вадима Гетьмана, Олени Теліги, Щусєва, Глибочицькій, Михайла Грушевського та Набережно-Хрещатицькій.

На лівому березі затори утворилися на проспектах Броварському, Юрія Гагаріна, Романа Шухевича, Миколи Бажана, Соборності, Визволителів, а також на вулицях Валентина Сєрова, Андрія Малишка та Оноре де Бальзака.

Рух на мостах Північному, Дарницькому та Патона - ускладнено у бік правого берега. На мостах Південному і Метро можна було проїхати вільно.

Доповнення

Сьогодні, 14 грудня, у більшості регіонах України прогнозують опади у вигляді снігу та дощу. Це пов'язано з середземноморським циклоном JUSTUS.

Українські Національні Новини

Київ