ukenru
u-kiyevi-zatrimali-siriytsya-yakiy-skoyiv-vbivstvo-na-teritoriyi-nimechchini

У Києві заарештували сирійця, який скоїв вбивство на території Німеччини

 • 9185 переглядiв

КИЇВ. 4 вересня. УНН. У Києві заарештовано громадянина Сирії, який перебував у міжнародному розшуку за вбивство. Про це повідомила прес-служба прокуратури м.Києва, передає УНН.

“Правоохоронними органами України застосовано тимчасовий арешт строком на 40 діб щодо громадянина Сирії, який перебував на обліку в Інтерполі та міжнародному розшуку за підозрою у вбивстві, вчиненому на території Німеччини”, — йдеться у повідомленні.

Вказану особу затримали за результатами оперативно-розшукових заходів, проведених співробітниками Голосіївського управління поліції та карного розшуку ГУ НП в м. Києві в межах міжнародного співробітництва.

За результатами розгляду клопотання Київської місцевої прокуратури № 1 до сирійця судом застосовано тимчасовий арешт строком на 40 діб до отримання запиту про його видачу від компетентних органів Федеративної Республіки Німеччина.

Раніше у Дніпропетровській області розшукали громадянина Узбекистану, який 24 роки переховувався за скоєння вбивства. А 4 серпня Україна екстрадувала до Азербайджану зловмисника, якого шукав Інтерпол.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП