ukenru
u-kiyevi-zatrimali-inozemtsiv-za-pograbuvannya-taksista-i-vikradennya-avtivki

У Києві затримали іноземців за пограбування таксиста і викрадення автівки

 • 14467 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. У столиці чоловіки побили водія таксі, відібрали гроші й мобільні телефони та втекли на його автівці, яке потім кинули в одному із дворів неподалік від місця злочину. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП у Києві.

Так, до чергової частини Солом’янського управління поліції надійшла інформація про те, що на вулиці Борщагівській невідомі побили та заволоділи автомобілем таксиста. 

Правоохоронці з’ясували, що потерпілий приїхав на виклик, припаркував авто та вийшов на вулицю чекати клієнта. У цей момент до нього ззаду підбігли незнайомці, повалили на землю та почали бити. Після цього правопорушники сіли в його автомобіль та поїхали.

46-річного киянина госпіталізували до медичного закладу для надання необхідної допомоги. За попереднім висновком лікарів, у чоловіка перелом стегнової кістки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Тернопільщині знайшли мертвим таксиста, якого шукали кілька днів

У ході відпрацювання отриманої інформації правоохоронці розшукали автомобіль потерпілого, а також осіб, причетних до скоєння даного злочину. Фігурантів затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявились – 22-річні уродженці іншої держави, які раніше до кримінальної відповідальності не притягувались. 

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочаті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) та ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Їм загрожує до восьми років позбавлення волі із конфіскацією майна. 

Нагадаємо, у Полтавській області троє чоловіків підозрюються у розбійному нападі на водія таксі, наразі нападників затримано.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП